گروه بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان چهارباغ ماموریت داردبا بکارگیری کارشناسان تغذیه زبده واجرای مداخلات برنامه ریزی شده و مانیتورینگ شاخصهای تغذیه ای درنهایت درراستای بهبود وضعیت امنیت غذایی شهرستان وارتقاءسطح دسترسی فیزیکی ،اقتصادی ،فرهنگی و افزایش سواد تغذیه ای و رهایی از بیماریهای مرتبط با تغذیه درچارچوب اهداف و سیاستهای وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی گام برداردهمچنین با استفاده از تمهیداتی از قبیل مشارکت در تدوین سیاست های نوین درعرصه غذا وتغذیه ،فرهنگ سازی تغذیه صحیح ،تحقیق وپایش واقدامات پیشگیرانه و درمانی درحیطه بیماریهای مرتبط با تغذیه نیز فعال می باشد .
ماموریت های اصلی این دفتربه قرار زیر است:
- ارزیابی وضعیت تغذیه و امنیت غذایی در سطح جامعه
- ارتقا سطح فرهنگ و سواد تغذیه ای در جامعه
- برنامه ریزی برای کاهش ناامنی غذایی و سوء تغذیه در جامعه
- برنامه ریزی برای کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماریهای غیرواگیر
- بهبود و ارتقای تغذیه سالم در آحاد جامعه
- برنامه ریزی و تدوین سیاستهای تغذیه ای برای ارتقای وضعیت غذا و تغذیه در سطح شهرستان
- پایش وضعیت غذا و تغذیه در شهرستان
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: